Digipainolinjamme vihittiin käyttöön

Joulupukki toi tänä vuonna paketin vähän ennenaikaisesti – ja kovan paketin toikin!

Digitaalisessa painokoneessamme painotyöt tehdään valmiiksi yhdessä ja samassa linjastossa. Laitteiston alkupään muodostaa suuret paperilokerikot eri paperilaaduille. Niitä seuraa itse tulostus- ja kiinnitysyksikkö, jossa tapahtuu kaksipuolinen painatus. Tämän jälkeen paperi jatkaa suoristusyksikön läpi, joka oikaisee mahdollisen paperin lämpökäyristymisen. Suoristusyksikössä tapahtuu myös värien optinen valvonta ja kalibrointi.

Luovutuspuolella paperi jatkaa joko suorina laaka-arkkeina 5000 arkin pinoajan kelkalle, josta ne rullataan leikkurille. Tai vaihtoehtoisesti ajetaan vielä eteenpäin taitto-/nidontayksikön settikeräilijään, jossa tapahtuu nidonta ja vihkoseksi selästä taittaminen. Ja siitä vihkonen jatkaa lopuksi leikkaus-/nuuttausyksikköön, josta valmiiksi trimattu maksimissaan 100 sivuinen julkaisu ajetaan suoraan pakkauslaatikkoon.

Tehokkaimmillaan tuotantolinjamme on manuaalien, käyttöohjeiden ja asennusohjeiden painatuksessa, mutta toki sillä syntyy yhtä helposti myös kuvallisesti laadukkaat mainospainotuotteet.

Tarjouspyynnön voi jättää yhteystietosivullemme, sähköpostitse tai puhelimitse.