Paperitarrat

Syitä päätyä valinnoissaan paperitarraan saattaa olla esimerkiksi kierrätettävyys paperin kanssa, tehtävät merkinnät tavallista kuulakärkikynää käyttämällä tai ihan vain edullinen hinta. Paperivaihtoehtoina ovat matta tai kiiltävä ja liimavaihtoehtoina irrotettava, pysyvä ja erittäin pysyvä. Lisäksi löytyy muutamia valmiiksi värjättyjä paperitarralaatuja, kuten keltainen, punainen, vihreä, sininen sekä neontarroja. Loput sävyt saadaan aikaan painamalla pohjaväri juuri asiakkaan haluamaksi.

Useimpia laatuja löytyy sekä ehjätaustaisina että valmiilla taustahalkioilla. Näiden lisäksi voimme tarvittaessa itse ajaa halkioita juuri asiakkaan haluamaan kohtaan. Varsinkin pinta-alaltaan suurikokoisissa tarroissa osittainen kiinnitys ennen lopullista asettelua on avainasemassa jotta saadaan tarra asetettua suoraan ja ilman ryppyjä.

Muotoon stanssatuilla tarroilla lisätään helposti huomionarvoa. Pyöreät tai pyöristetyin kulmin varustetut tarrat saadaan aikaan erinäisillä stanssityökaluilla, monimuotoisemmat syntyvät edullisimmin laserleikkaamalla. Jolloin säästetään stanssityökalun kustannus.

  • edullisin materiaali, ei säänkestävä
  • pakkauksiin esimerkiksi osoittamaan särkyvyyttä tai käyttöhjeeksi