Säänkestävät tarrat

Pitkään erilaisia sääolosuhteita kestävät tarrat temme esikutistetusta polymeerisestä vinyylikalvosta. Painopinta suojataan kiiltävällä tai mattapintaisella laminaatilla joka suojaa sitä UV-säteilyltä ja mekaaniselta rasitukselta. Näin ollen värit kestävät vuosia haalistumatta, eikä pesukaan pääse niitä kuluttamaan.

säänkestävät tarrat, vedenkestävät tarrat, tarrat ajoneuvoihin

Muovitarra-arkit omaan lasertulostukseen

Koska tämän päivän tarroissa on paljon vaihtuvaa dataa, niiden painaminen etukäteen voi olla mahdotonta. Sarjanumerot, viivakoodit, päivämäärät tai henkilötiedot ovat usein koossa vasta tuotantohetkellä. Tarra-Tac esivalmistaa tähän tarpeeseen monenlaisia tarra-arkkeja asiakkaiden itse tulostettavaksi, myös kosteuden- ja säänkestävistä materiaaleista.

Erilaisten robottileikkaus- ja stanssaustekniikoiden avulla pystymme räätälöimään juuri sellaiset tulostettavat tarra-arkit kuin asiakas toivoo. Kuvassa esimerkkinä suihkun ja pesun kestävät lasertulostuskelpoiset potilastarrat. Arkin päällä on 45 muovitarraa, joita ympäröi kokonainen kehys, jottei pienet reunapalat irtoa tulostimen sisälle.

Säänkestävä laserkelpoinen tarra-arkki tulostukseen, tarra arkki tulostus, vedenkestävä tulostustarra, muovitarra-arkki tulostimelle
Esimerkkiarkin päällä on 45 muovitarraa, joita ympäröi kokonainen kehys, jottei pienet reunapalat irtoa tulostimen sisälle.