Dekaltryckeriet – Oy TARRA-TAC Ab

Plastdekaler

Plastdekaler

Klistermärken för så gott som alla ytor och förhållanden

Pappersklistermärken

Pappersklistermärken

Förmånlig etikett t.ex. för märkning av förpackningar

Etiketter, märkningsdekaler, klistermärken på rulle, maskinskyltar och kollilappar

Industridekaler

Etiketter, märkningsdekaler, klistermärken på rulle, maskinskyltar och kollilappar

Oy Tarra-Tac Ab är ett tryckeri grundat år 1993. Våra huvuprodukter är olika etiketter, klistermärken, dekaler och maskinskyltar. Vi har specialiserat oss främst på industrins behov men har kunder allt från skomakare till börsbolag.

Vi erbjuda produkter och lösningar för produktmärkning på en bred front. En vill ha etiketter som tål kemikalier, en annan sådana dekaler som säkert sitter fast, andra sådana som lätt går att lösgöra igen. En del hamnar att limma sina klistermärken i extrem köld, medan andra önskar att de håller även i bastun.

Vår långa erfarenhet ger en bra grund för val av dekalmaterial. I krångliga fall testar vi vid behov i full skala: med den slutliga trycktekniken på flera olika material för test på kundens slutliga objekt. Ibland är det den enda möjligheten för att försäkra sig om etiketternas funktion förrän tillverkning av en större mängd.

I vårt dekaltryckeri gör vi etiketter även för livsmedel, kemikaliebehållare och byggmaterial. På rulle eller i ark. Dekalerna tillverkas med hjälp av flera olika trycktekniker: UV-offset, digitaltryck, ecosolventbläck eller silkestryck.

Med hjälp av olika efterbehandlingsmetoder uppstår dekaler som står ut från massan och sätter sig bra även på objekt med en krånglig form.

Tillsammans har vi under åren löst många problem – knowhow brukar man väl kalla det. Därför låter vårt motto”På ett eller annat sätt!”.

Som vår största framgång håller vi våra mycket långa och lyckade samarbetsrelationer. Och det där ena klistermärket i omloppsbana runt jorden.

I vårt etikettryckeri använder vi oss bland annat av följande materialtillverkares produkter:

Ifall du vill be om offert, skulle det vara bra att anteckna följande punkter

  • Material: t.ex. papper-, plast, metallfolieklistermärken / eller beskriv användningsändamålet så hjälper vi till med valet.
  • Styckeantal: även riktgivande hjälper (enstaka, tiotals, hundratals, tusentals, eller tiotusentals)
  • Antalet tryckfärger: ifall du vet / materialets eget räknas inte
  • Originalmaterial: datafil, utskrivning eller kanske bara en idé
  • Dina egna kontaktuppgifter

Lämna offertförfrågan här