Dekaltryckeriet
Industrietiketter
Märkningsdekaler
Oy TARRA-TAC Ab

Oy Tarra-Tac Ab är ett tryckeri grundat år 1993. Våra huvuprodukter är olika etiketter, klistermärken, dekaler och maskinskyltar. Men förstås hittar du hos oss även de traditionella tryckprodukterna av papper i vårt sortiment.

Vi har specialiserat oss främst på industrins behov men har kunder allt från skomakare till börsbolag. Vi erbjuder produkter och lösningar för varumärkning på en bred front. En vill ha etiketter som tål kemikalier, en annan sådana dekaler som säkert sitter fast, och somliga sådana som lätt går att lösgöra igen. En del hamnar att applicera sina klistermärken i extrem köld, medan andra önskar att apparaturens märkningsdekal står ut även i bastun.

Vår långa och breda erfarenhet ger en bra grund för val av dekalmaterial. I krångliga fall testar vi vid behov i full skala: med den slutliga trycktekniken på flera olika material för test på kundens slutliga objekt. Ibland är det den enda möjligheten för att försäkra sig om etiketternas lämplighet förrän tillverkning av en större mängd.

I vårt dekaltryckeri gör vi etiketter även för livsmedel, kemikaliebehållare och byggmaterial. På rulle eller ark. Dekalerna tillverkas med hjälp av flera olika trycktekniker: UV-offset, digitaltryck, ecosolventbläck eller silkestryck.

Med hjälp av olika efterbehandlingsmetoder (laminering/stansning/formskärning) uppstår dekaler som står ut från massan och sitter bra även på objekt med en krånglig form.

Tillsammans har vi under åren löst många problem – knowhow brukar man väl kalla det. Därför låter vårt mottoPå ett eller annat sätt!”.

Ring 010 206 0900