Tarrojen laajasta liimavalikoimastamme

Liimat ovat tarrakalvojen teknisin osa. Valikoimistamme löydät kaikkea täysin liimattomasta kalvosta superpysyviin tarralaatuihin.

Staattinen tarrakalvo: vaatii lasimaisen pinnan kiinnittyäksen staattisen jännityksen avulla. Voidaan käyttää useita kertoja. Ei jätä liimajälkiä lasiin.

Liimaton kalvo / YupoTako: Kiinnittyy mikroskooppisten imukuppien avulla ilman liimaa, myös hiukan epätasaiseen pintaan. Voidaan käyttää useita kertoja. Ei jätä liimajälkiä kiinnityspintaan.

Heikkoliimainen/irrotettavaliimainen kalvo: Sellaisille tarroille jotka suunnitellaan pysymään hyvin paikoillaan, mutta myöhemmin myös irtoamaan helposti. Tämä onnistuu sellaisen akryyliliiman avulla joka pysyy ajan mittaankin notkeana.

Seinätarrat: Tarrakalvo on varustettu sellaisella liimalla joka tarttuu maalattuun seinään jättämättä irrotettaessa liimajälkiä. Suosittelemme testaamaan pienellä palalla ennen isomman tilauksen tekemistä, koska maalilaatuja ja pintastruktuureja on lukematon määrä.

Pysyväliimainen/permanentti liima: Suunniteltu ajan mittaan kiinnittyvän yhä tiukemmin kiinnityspintaan, mikä tapahtuu liiman kovettumisen avulla.

Tiukkaliimainen tarra: Astetta aggressiivisemmalla akryyliliimalla varustettu tarrakalvo.

Pakkasliimaiset tarrat: Luonnonkumipohjaisen liimansa avulla pysyy kohteessa kiinni myös lämpötilojen tippuessa pakkasen puolelle, jolloin muut liimat saattavat menettää elastisuutensa ja päästää irti. Myös itse kiinnittäminen voidaan tehdä alhaisemmissa lämpötiloissa.

Superpysyvät tarralaadut: Kutsutaan usein myös räkäliimaisiksi, tai motocross-tarroiksi ja asvalttitarroiksi, koska kiinnittyvät löysän liimansa avulla lähes mihin tahansa. Käytetään esimerkiksi rosoisiin rakennusmaterialeihin kuten leca-harkkoihin.

Tummaliimainen tarra / opaakkitarra: Liiman tumma väri peittää täydellisesti alleen jäävän information, tarrasta tulee siis läpikuultamaton.