Painotalo Loviisa – Tryckeri Lovisa

Uusi kone – uusi hinnoittelu

painotalo loviisa, painotyöt, paino

Panostimme nyt vahvasti myös paperipainotuotteiden valmistukseen ja päivitimme digipainokoneemme isompaan ja tehokkaampaan kokoonpanoon. Yhdessä työvaiheessa tiedostosta monisivuiseen nidottuun ja selkäprässättyyn esitteeseen tai esim. kuusisivuiseen taitettuun flyeriin, 52 – 350g papereille ja kartongeille – loistavalla kuvalaadulla.

Testaa meitä tarjouspyynnöllä, saatat yllättyä!

—————

– esitteet

– lehdykät

– flyerit – flaijerit

– käyntikortit

– mainokset

– itsejäljentävät lomakkeet

– asennusohjeet – käyttöohjeet


Tryckeri Lovisa – Painotalo Loviisa

Ny maskin – ny prissättning

tryckeri Lovisa, tryckprodukter

Vi satsade nu kraftigt också på tillverkning av tryckprodukter av papper och uppdaterade vår digitala tryckmaskin till en större och effektivare kombination. I ett arbetsskede från datafil till en flersidig häftad och ryggpressad broschyr eller t.ex. sexsidig falsad flyer, på 52 – 350g papper och kartong – med strålande bildkvalitet.

Testa oss med en offertförfrågan, du kan bli överraskad!

—————

– broschyrer

– leaflets

– flyers

– visitkort

– reklam

– självkopierande blanketter

– manualer – bruksanvisningar


Neonväriset tarrat

Tarrapainossamme teemme myös neontarroja esimerkiksi laadunvalvonnan luokituksiin. Kuvassa on neljällä eri sävyllä neonvärisiä tarroja: A4-arkilla muotoonleikattuna 35 kirjoituskelpoista tarraa.

neontarrat, neonväriset tarrat, neonfärgade dekaler, neonfärgade etiketter
A4-arkilla muotoonleikattuna 35 kirjoituskelpoista neontarraa neljällä eri neonsävyllä

Säänkestävät tarra-arkit tulostukseen

Koska tämän päivän tarroissa on paljon vaihtuvaa dataa, niiden painaminen etukäteen voi olla mahdotonta. Sarjanumerot, viivakoodit, päivämäärät tai henkilötiedot ovat usein koossa vasta tuotantohetkellä. Tarra-Tac esivalmistaa tähän tarpeeseen monenlaisia tarra-arkkeja asiakkaiden itse tulostettavaksi, myös kosteuden- ja säänkestävistä materiaaleista.

Erilaisten robottileikkaus- ja stanssaustekniikoiden avulla pystymme räätälöimään juuri sellaiset tulostettavat tarra-arkit kuin asiakas toivoo. Kuvassa esimerkkinä suihkun ja pesun kestävät lasertulostuskelpoiset potilastarrat. Arkin päällä on 45 muovitarraa, joita ympäröi kokonainen kehys, jottei pienet reunapalat irtoa tulostimen sisälle.

Säänkestävä laserkelpoinen tarra-arkki tulostukseen
Esimerkkiarkin päällä on 45 muovitarraa, joita ympäröi kokonainen kehys, jottei pienet reunapalat irtoa tulostimen sisälle.

ADR/VAK-tarrat ja GHS-tarrat

Valmistamme tarrapainossamme varoitustarrat vaarallisten aineiden kuljetukseen ja CLP-asetuksen mukaiset varoitukset GHS-tarroihin. ADR-tarraan / VAK-tarraan voimme räätälöidä tekstit asiakkaan kulloisenkin tarpeen mukaan.

GHS-tarrat, CLP-tarra, GHS-dekal, CLP-dekal
VAK-merkki, VAK-tarra, TFÄ-klistermärke, TFÄ-dekal


Putkistomerkintätarrat SFS 3701

Putkistomerkintätarrat SFS 3701 standardin mukainen

Yhtenä artikkelina painamme putkistomerkintätarroja asiakkaan haluamilla teksteillä. Tarroilla merkitään kiinteistöjen LVI-tekniikan putkien pintaan niissä virtaava aine sekä sen virtaussuunta. Merkinnät, niiden väritys, materiaalit ja koot tehdään SFS 3701 standardin mukaisesti. Merkintätarroissa on nuolet molempiin suuntiin ja merkitsijä leikkaa aina ylimääräisen nuolenpään pois. Tarrakalvon taustapaperista irrottamisen helpottamiseksi se voidaan varustaa taustahalkiolla. Vakiomateriaalina käytämme Oracalin erikoispysyväliimaista pvc-kalvoa.

Pienet ovat yhdessä ketteriä

Pienet ovat yhdessä ketteriä. Tässä esimerkkinä yhden tilauksemme kaari.

———————-

Pe 13.3.2020 klo 12.33: Raisiolainen kemikaalivalmistaja Norrex Oy ottaa yhteyttä. Ovat vallitsevan tilanteen vuoksi kehittäneet oman käsidesireseptin ja laatineet viranomaispaperit sekä tehneet ensimmäisen koe-erän, kolmessa tunnissa. Kertoivat päättäneensä pikaisesti vastata yllättävään ja massiiviseen käsidesin tarpeeseen Suomessa. Tarvitsevat 10 000 etikettiä mahdollisimman pian, saadakseen tuotteet kauppoihin heti.

Tilaus kirjataan ja molemmat osapuolet ryhtyvät heti hommiin.

klo 14.45: Norrex hyväksyy Tarra-Tacin itse tekemän etiketin layoutin viivakoodeineen ja viranomaisten edellyttämin turvamerkinnöin.

Tilaus lähtee etenemään prepress-vaiheeseen.

———————-

Ma 16.3.2020 klo 11.00: Norrex haluaisi nostaa määrän 20 000 kappaleeseen, mikä onnistuu.

———————-

To 19.3.2020 klo 12.20: Tarrat seisovat kelattuina 1500 kpl/rulla ja lavalle laatikkopakattuina odottamassa kuljetusyhtiön noutoa.

———————-

Pe 20.3.2020: Etiketit ovat Norrexilla, jossa päätetään jäädä viikonloppuna pullottamaan ja etiketöimään.

———————-

Ma 23.3.2020: Ensimmäiset EcoPrima-käsidesierät lähtevät kauppoihin.

———————-

Rullatarrat, etiketit, nopeasti
Valmiit tarrat

www.tarratac.fi

Kemikaalitarrat etiketöitynä
Kemikaalit pullotettuna ja etiketöitynä

www.norrex.fi

Digipainolinjamme vihittiin käyttöön

Joulupukki toi tänä vuonna paketin vähän ennenaikaisesti – ja kovan paketin toikin!

Digitaalisessa painokoneessamme painotyöt tehdään valmiiksi yhdessä ja samassa linjastossa. Laitteiston alkupään muodostaa suuret paperilokerikot eri paperilaaduille. Niitä seuraa itse tulostus- ja kiinnitysyksikkö, jossa tapahtuu kaksipuolinen painatus. Tämän jälkeen paperi jatkaa suoristusyksikön läpi, joka oikaisee mahdollisen paperin lämpökäyristymisen. Suoristusyksikössä tapahtuu myös värien optinen valvonta ja kalibrointi.

Luovutuspuolella paperi jatkaa joko suorina laaka-arkkeina 5000 arkin pinoajan kelkalle, josta ne rullataan leikkurille. Tai vaihtoehtoisesti ajetaan vielä eteenpäin taitto-/nidontayksikön settikeräilijään, jossa tapahtuu nidonta ja vihkoseksi selästä taittaminen. Ja siitä vihkonen jatkaa lopuksi leikkaus-/nuuttausyksikköön, josta valmiiksi trimattu maksimissaan 100 sivuinen julkaisu ajetaan suoraan pakkauslaatikkoon.

Tehokkaimmillaan tuotantolinjamme on manuaalien, käyttöohjeiden ja asennusohjeiden painatuksessa, mutta toki sillä syntyy yhtä helposti myös kuvallisesti laadukkaat mainospainotuotteet.

Tarjouspyynnön voi jättää yhteystietosivullemme, sähköpostitse tai puhelimitse.

Nyt myös uv-lakkaukset tarrojen säänkestävyyden parantamiseksi

Olemme hankkineet käyttöömme erillisen uv-lakkauslaitteen. Pääasiassa käytämme sitä painettujen muovitarrojemme säänkestävyyden parantamiseksi. Mutta toki sillä on mahdollista lakata myös esimerkiksi paperisia painotuotteita. Uv-lakkaus antaa viimeistellyn painopintansa ansiosta laadukkaan vaikutelman, mutta suojaa myös samalla painovärejä uv-säteilyltä ja mekaaniselta rasitukselta, näin ollen pidentäen niiden elinkaarta huomattavasti.

Tarrojemme laajasta liimavalikoimasta

Liimaton tarra, helposti irrotettava ilman liimanjälkiä, staattinen kalvo

Liimat ovat tarrakalvojen teknisin osa. Valikoimastamme löydät kaikkea täysin liimattomasta kalvosta superpysyviin tarralaatuihin. Erikoisuutena mainittakoon YupoTako-materiaali, joka kiinnittyy pintaan mikroskooppisten imukuppien avulla.

Staattinen tarrakalvo: vaatii lasimaisen pinnan kiinnittyäksen staattisen jännityksen avulla. Voidaan käyttää useita kertoja. Ei jätä liimajälkiä lasiin.

Liimaton kalvo / YupoTako: Kiinnittyy mikroskooppisten imukuppien avulla ilman liimaa, myös hiukan epätasaiseen pintaan. Voidaan käyttää useita kertoja. Ei jätä liimajälkiä kiinnityspintaan.

Heikkoliimainen/irrotettavaliimainen kalvo: Sellaisille tarroille jotka suunnitellaan pysymään hyvin paikoillaan, mutta myöhemmin myös irtoamaan helposti. Tämä onnistuu sellaisen akryyliliiman avulla joka pysyy ajan mittaankin notkeana.

Seinätarrat: Tarrakalvo on varustettu sellaisella liimalla joka tarttuu maalattuun seinään jättämättä irrotettaessa liimajälkiä. Suosittelemme testaamaan pienellä palalla ennen isomman tilauksen tekemistä, koska maalilaatuja ja pintastruktuureja on lukematon määrä.

Täpläliimainen tarra / EasyDot: Irrotettavaliimaisessa kalvossa liima on pieninä pisteinä. Eli ilma pääsee siis alta pois eräänlaisten kanavien kautta, jolloin ryppyjä ei synny. Helppo kiinnittää, vaivaton irrottaa.

Pysyväliimainen/permanentti liima: Suunniteltu ajan mittaan kiinnittyvän yhä tiukemmin kiinnityspintaan, mikä tapahtuu liiman kovettumisen avulla.

Tiukkaliimainen tarra: Astetta aggressiivisemmalla akryyliliimalla varustettu tarrakalvo.

Pakkasliimaiset tarrat: Luonnonkumipohjaisen liimansa avulla pysyy kohteessa kiinni myös lämpötilojen tippuessa pakkasen puolelle, jolloin muut liimat saattavat menettää elastisuutensa ja päästää irti. Myös itse kiinnittäminen voidaan tehdä alhaisemmissa lämpötiloissa.

Superpysyvät tarralaadut: Kutsutaan usein myös räkäliimaisiksi, tai motocross-tarroiksi ja asvalttitarroiksi, koska kiinnittyvät löysän liimansa avulla lähes mihin tahansa. Käytetään esimerkiksi rosoisiin rakennusmaterialeihin kuten leca-harkkoihin.

Tummaliimainen tarra / opaakkitarra: Liiman tumma väri peittää täydellisesti alleen jäävän information, tarrasta tulee siis läpikuultamaton.

Turvaliimainen tarra: Ei voida irrottaa ja kiinnittää uudestaan ilman, että tämä on todettavissa.

Esittelyssä: Pvc-vapaa muovitarra

PVC-vapaa muovitarra
Joidenkin kohteiden palomääräykset edellyttävät muiden muovien käyttöä kuin vinyylin. Esimerkkikuvassa olevat tarrat on siksi tehty polyeteenistä. Jälkikäsittelynä on ristiin ritsaus niin, että arkin päällä on kuusi tarraa. Matahko pinta mahdollistaa paremman kirjoitettavuuden.